Kelder lekkage in uw woning in de buurt van Schiedam ?

Heeft u te kampen met problemen van vocht in uw huis in de buurt van Schiedam ? Weet u niet wat u moet doen tegen kelder lekkage? Kelder lekkage is een hele vervelende situatie. Er kunnen schimmels ontstaan en de spullen die u heeft opgeslagen in uw kelder kunnen vochtig worden. Voor het waterdicht maken en voorkomen van kelder lekkage bent u bij Van Kooten Betonservice in de buurt van Schiedam aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in betonreparaties en injecties en weten als geen ander hoe wij om moeten gaan met kelder lekkage. Wilt u kelder lekkage in de buurt van Schiedam laten verhelpen? Geniet weer van een droge kelder en neem contact op met Van Kooten Betonservice. Wij hebben altijd een passende oplossing voor u op maat.

Overlast door kelder lekkage

Kelder lekkage in Schiedam en omgeving kan meer overlast verzorgen dan u denkt. Zo tast dit uw beton en muren aan. Daarnaast zorgt het voor:

  • Vieze geur
  • Schimmel
  • Hoge energierekening
  • Ziekte
  • Minder comfort

Kelder lekkage zorgt dus zowel voor zichtbare als onzichtbare problemen. Heeft u last van kelder lekkage in de buurt van Schiedam ? Neem dan contact met ons op. Wij lossen de kelder lekkage vakkundig op in Schiedam en omgeving.

Kelderafdichtingen en kelder lekkage

Van Kooten Betonservice beschikt met de jarenlange ervaring over technieken om kelder lekkage in uw woning in Schiedam en omgeving te verhelpen. De behandeling hiervan is afhankelijk van de ernst van de lekkage in de kelder. Een veel gebruikte methode is betoninjectie. Doormiddel van specifieke injectievloeistof kunnen wij de constructie injecteren. Hierbij worden de eigenschappen van de ondergrond zo gewijzigd dat de muren worden versterkt. Zo heeft opkomend water geen kans meer om door de muren te dringen. Door de effectiviteit van deze techniek wordt dit veel ingezet om kelder lekkage te verhelpen. Op deze manier hebben wij al vele problemen met kelder lekkage in Schiedam en omgeving opgelost.

Kennis en ervaring van kelder lekkage

Met onze kennis en ervaring is Van Kooten Betonservice uw aangewezen partner voor het verhelpen van kelder lekkage in de buurt van Schiedam . Wij maken uw kelder graag vochtvrij. Hiermee verhogen wij de meerwaarde van uw pand en kunt u zorgeloos genieten van uw kelder. Wilt u meer informatie over de methode die wij gebruiken voor kelder lekkage in de buurt van Schiedam ? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken.

Offerte aanvragen

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)