Kunststof gietvloeren

Er zijn tal van praktische redenen om voor kunststof gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Indien gewenst is het mogelijk een rubberen ondervloer aan te brengen, dit om optimale geluidsisolatie te verkrijgen. Tevens zal dan uw nieuwe vloer ook met blote voeten zeer aangenaam aanvoelen.

Het proces

De vloer wordt afgewerkt met een zijdeglans- of matcoating. De kunststof gietvloer heeft een laagdikte van minimaal 2mm. Het aanbrengen van de vloer neemt circa 5 werkdagen in beslag en na 24 uur kunt er weer op lopen. De doorharding van de vloer heeft na 7 dagen plaatsgevonden bij een temperatuur van 18ÂșC. Wij zijn in staat om voor elk interieur een perfect passende vloer te realiseren.

Voordelen

De kunststof gietvloer wordt gemaakt op basis van polyurethaan. Polyurethaan is een kunststofsoort waarvan de kwaliteit zich in de loop der jaren sterk heeft ontwikkeld. Zo is het materiaal zeer kras- en slijtbestendig en UV-resistent. Daarnaast is de kunststof gietvloer vloeistofdicht, waardoor hij minder vlekgevoelig is. Door de strakke uitstraling vormt deze vloer een mooie basis voor veel verschillende interieurstijlen. Een ander voordeel van de kunststof gietvloer is dat het scheur overbruggend is. Dit komt doordat de vloer is opgebouwd uit diverse lagen, waaronder een licht elastische laag. Voor panden waar de onderliggende constructie kan gaan bewegen is dit zeer aantrekkelijk. Er komen namelijk geen scheuren in deze gietvloer.

Vragen over de kunststof gietvloeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

[recaptcha]