Betonreparaties Keuringen en advies Stukadoorswerkzaamheden

Kunststof gietvloeren

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN KUNSTSTOF GIETVLOEREN

Er zijn tal van praktische redenen om voor kunststof gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Indien gewenst is het mogelijk een rubberen ondervloer aan te brengen, dit om optimale geluidsisolatie te verkrijgen. Tevens zal dan uw nieuwe vloer ook met blote voeten zeer aangenaam aanvoelen.

Het proces
De vloer wordt afgewerkt met een zijdeglans- of matcoating. De kunststof gietvloer heeft een laagdikte van minimaal 2mm. Het aanbrengen van de vloer neemt circa 5 werkdagen in beslag en na 24 uur kunt er weer op lopen. De doorharding van de vloer heeft na 7 dagen plaatsgevonden bij een temperatuur van 18ºC. Wij zijn in staat om voor elk interieur een perfect passende vloer te realiseren.

Voordelen
De kunststof gietvloer wordt gemaakt op basis van polyurethaan. Polyurethaan is een kunststofsoort waarvan de kwaliteit zich in de loop der jaren sterk heeft ontwikkeld. Zo is het materiaal zeer kras- en slijtbestendig en UV-resistent. Daarnaast is de kunststof gietvloer vloeistofdicht, waardoor hij minder vlekgevoelig is. Door de strakke uitstraling vormt deze vloer een mooie basis voor veel verschillende interieurstijlen. Een ander voordeel van de kunststof gietvloer is dat het scheur overbruggend is. Dit komt doordat de vloer is opgebouwd uit diverse lagen, waaronder een licht elastische laag. Voor panden waar de onderliggende constructie kan gaan bewegen is dit zeer aantrekkelijk. Er komen namelijk geen scheuren in deze gietvloer.

Beton coaten [pb-city]

BEKIJK HIER AL ONZE WERKZAAMHEDEN

BENT U GEÏNTERESSEERD IN KUNSTSTOF GIETVLOEREN?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en wij proberen u zo snel mogelijk ter woord te staan!