Betonreparaties Keuringen en advies Stukadoorswerkzaamheden

Coaten

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN COATEN

Een betoncoating is de ideale afwerking om vloeren, constructieonderdelen en wanden te beschermen. Betoncoatings zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in diverse varianten. Betoncoating is een toplaag die bestaat uit een mengsel van hoogwaardige 2 componenten harsen, waardoor de toplaag van de vloer keihard wordt. Wanneer u vloer tegen een stootje moet kunnen is dit erg handig. Niet alleen dat is een voordeel, maar ook is het onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vocht, zuren en chemicaliën.

Geef uw beton een chique uiterlijk
Kale cementen of betonnen vloeren hebben een dof uiterlijk. Met een betoncoating geeft u uw nieuwe betonvloer een extra beschermlaag, maar ook een prachtige uitstraling. Voordat de coating kan worden aangebracht, moet het beton grondig worden gereinigd door het te schuren of te vlamstralen. Wij hebben daarvoor uiteraard vloerspecialisten beschikbaar die na het schuren en reinigen van de vloer de betoncoating strak aanbrengen. U ziet meteen dat de ruimte een totaal andere uitstraling krijgt als onze vloerspecialisten klaar zijn.

Opties
De multifunctionele betoncoatings zijn in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, daarnaast zijn de coatings geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Aangezien betoncoating van Van Kooten Betonservice in allerlei kleuren kan worden geleverd, kunt u van een minder netjes ogende kale betonvloer een vloer maken die een stijlvolle uitstraling heeft. Er zijn voor wat betreft de praktische kant tal van mogelijkheden, zoals het antistatisch maken van de vloer, extra veiligheid realiseren door een antislip laag aan te brengen of een extra geluiddempende laag. De betoncoatings van Van Kooten Betonservice zijn altijd: naadloos, snel belastbaar, veilig, vloeistofdicht, slijtvast, stofvrij, onderhoudsvriendelijk en leverbaar in talloze kleuren.

Beton coaten [pb-city]

BEKIJK HIER AL ONZE WERKZAAMHEDEN

BENT U GEÏNTERESSEERD IN COATEN?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en wij proberen u zo snel mogelijk ter woord te staan!