Betonreparaties Keuringen en advies Stukadoorswerkzaamheden

Betonreparatie

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN BETONREPARATIE

Betonreparatie is een specialisme van Van Kooten Betonservice. Zowel voor particulieren als organisaties. Wij kunnen u helpen bij het inspecteren en/of herstellen van betonnen constructies, zoals uw vloer, balkon, consoles, kolommen, lateien of een ander betonnen onderdeel of object. Betonreparatie is meer dan alleen het herstellen van beton. De bijhorende werkzaamheden kunnen wij eveneens voor u uitvoeren, zodat alles van A tot Z geregeld is.

Het probleem
De oorzaak van de schade kwam doordat men voortdurend op zoek was naar snellere productie- en bouwmethoden. Zo ging men bijvoorbeeld calciumchloride bij de fabricage gebruiken waardoor het beton sneller uithardde. Destijds leek dit het ei van Columbus, het betekende namelijk een verdubbeling van de productie. Toch bleek jaren later dat het gebruik van calciumchloride een verkeerde stap te zijn geweest.

Hoe herkent u betonrot? U kunt zelf deze aantasting herkennen door met een sterke lamp het betonnen object nauwkeurig te bekijken. Wanneer u het volgende ziet, is er sprake van betonrot: zichtbare wapening, roodbruine donkere vlekken op het beton, bruine puntjes in het beton, afgebrokkelde stukken beton of scheuren in de vloerelementen.

De oplossing
Van Kooten Betonservice voert reparaties van beton uit op verschillende gebouwen. De betonreparaties die wij onder andere uitvoeren: betonreparatie woningen, betonreparatie kantoorgebouwen, betonreparatie flatgebouwen, betonreparatie scholen en betonreparatie aan bruggen etc. Ook de bijhorende werkzaamheden voeren wij voor u uit. Denk hierbij aan: coaten van beton, kitten van beton en het schilderwerken van beton.

Na een onderzoek zal een reparatieadvies gemaakt worden. Aan de hand van dit advies zal d.m.v. een betonreparatie het beton op dusdanige wijze worden gerepareerd, zodat de constructie weer voor jaren gevrijwaard is.

Beton herstellen [pb-city]
Beton injecteren [pb-city]
Beton reparatie [pb-city]
Reparatie beton [pb-city]
Betonreparatie [pb-city]

BEKIJK HIER AL ONZE WERKZAAMHEDEN

BENT U GE√ŹNTERESSEERD IN BETONREPARATIE?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en wij proberen u zo snel mogelijk ter woord te staan!