Betonreparaties Keuringen en advies Stukadoorswerkzaamheden

Kelderafdichtingen

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN KELDERAFDICHTINGEN

Ernstige vochtoverlast maakt kelders onbruikbaar en heeft nare gevolgen voor de waarde van uw pand. Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich mee brengen. De verf of het behang kan van uw muur gaan afbrokkelen, schimmels krijgen de ruimte en uw vloer kan bol gaan staan. Daarnaast zorgt het voor gezondheidsproblemen.

Vochtproblemen
Doorslaand vocht in de kelder is een veelvoorkomend probleem. In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Wanneer u uw kelderruimte wilt gaan opknappen is zorgvuldig onderzoek, helder advies en rapportage zeer belangrijk.

De oplossing
Het oplossen van het probleem begint bij het stellen van een juiste diagnose. Alvorens wij een techniek kiezen wordt er een grondige analyse uitgevoerd. Wat is de oorzaak? Waar komt het vandaan? En hoe lossen we het op? Met behulp van onze vakkennis stellen wij vervolgens een plan op voor kelderafdichting. Van Kooten Betonservice maakt gebruik van moderne technieken, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen. Hiermee maken wij uw vochtproblemen verleden tijd. Water en vochtoverlast vereist tenslotte vakmanschap. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben zoals: slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, temperatuurverschillen, lekkende doorvoeren, slechte aansluiting of verkeerde materialen.

Van Kooten Betonservice maakt uw kelder weer droog en netjes. Wij dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen evt. een nieuwe laag toe.

Kelderafdichting [pb-city]
Kelder waterdicht maken

BEKIJK HIER AL ONZE WERKZAAMHEDEN

BENT U GE√ŹNTERESSEERD IN KELDERAFDICHTINGEN?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en wij proberen u zo snel mogelijk ter woord te staan!