Betonreparaties Keuringen en advies Stukadoorswerkzaamheden

Stukadoorswerkzaamheden

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN STUKADOORSWERKZAAMHEDEN

Wij voeren de volgende stukadoorswerkzaamheden uit:

 • Raapwerk
  Met raapwerk wordt het strak en vlak maken van ruwe/gemetselde wanden of plafonds bedoeld. Hierbij wordt een relatief dikke laag gipsmortel aangebracht. Wanneer het raapwerk klaar is kan de wand of het plafond worden afgewerkt met bijvoorbeeld sierpleisterwerk, schuurwerk etc.
 • Pleisterwerk
  Indien u uw plafond of muur een strakke en gladde uitstraling wil geven kan er het beste gekozen worden voor pleisterwerk. Deze vorm van stukwerk wordt gesaust of behangen. Tegenwoordig kan dit ook machinaal door de schilder gespoten worden voor het behoud van de gladde uitstraling.
 • Sierpleisterwerk
  Sierpleister, ook wel spachtelputz genoemd, wordt gebruikt voor wanden en is beschikbaar in drie groottes. Extra fijn, fijn en middel fijn. Daarnaast is sierpleister in vrijwel iedere gewenste kleur aan te brengen. Een groot voordeel is dat het materiaal erg duurzaam is en dus goed bestand tegen beschadigingen door bijv. stoten.
 • Renovatie en restauratie
  Bij renovatie passen we een gebouw zo aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid etc. Naast renovatie zijn we ook actief met restauratie. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken.
 • Traditioneel lijst- en ornamentwerk
  Om een plafond een luxere en/of klassiekere uitstraling te geven kan er gekozen worden voor lijstwerk, een platte plint of een ornament. Lijst- en ornamentwerk komt voor in verschillende soorten en maten. Het lijst werk kan handmatig met een mal aangebracht worden, of er kan worden gekozen voor de zogenaamde ‘plaklijst’.
 • Spuitwerk
  Spuitwerk op uw muren of plafond geeft u woning weer een fris uiterlijk. Vooral in nieuwbouwwoningen wordt het spuiten van de wanden en plafonds vaak toegepast. Van standaard gladde muren en plafonds tot speciaal spuitwerk.
 • Schuurwerk
  Een plafond of muur dat met schuurwerk wordt afgewerkt kan meerdere uitstralingen hebben. Het is een direct afgewerkte stuklaag met een fijne structuur. Hierbij kan gekozen worden om de slagen in het stukwerk te behouden of om het plafond te sausen, waarna de slagen niet meer zichtbaar zijn.

BEKIJK HIER AL ONZE WERKZAAMHEDEN

BENT U GEÏNTERESSEERD IN STUKADOORSWERKZAAMHEDEN?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en wij proberen u zo snel mogelijk ter woord te staan!