Kelderafdichting verzorgd door ons in de buurt van Leerdam lost uw vochtproblemen op.

Heeft u last van een lekke kelder in de buurt van Leerdam ? Door kelderafdichting uitgevoerd door Van Kooten Betonservice in de buurt van Leerdam wordt uw kelder omgetoverd in een droge en bruikbare ruimte. Een kelder met lekkage of een vochtige kelder is onaangenaam voor goederen en mensen. Daarnaast kunnen deze vochtproblemen ook op andere plaatsen in uw woning tot problemen gaan leiden. Van Kooten Betonservice in de buurt van Leerdam lost al uw vochtproblemen op door middel van kelderafdichting. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten om u zekerheid te bieden. Bent u op zoek naar een bedrijf voor kelderafdichting? Van Kooten Betonservice biedt voor iedereen dé oplossing en waterdichte garantie.

Vochtproblemen en kelderafdichting

Een kelder in uw woning of bedrijfspand is kwetsbaar voor vochtproblemen. Een kelder waarbij vocht doorslaat kan verschillende manieren gebeuren en op verschillende plaatsen. Hierdoor kunnen er lekkageplekken ontstaan. Van Kooten Betonservice in de buurt van Leerdam biedt verschillende technieken voor kelderafdichting. Welke techniek het beste kan worden toegepast voor kelderafdichting is afhankelijk van de situatie. Voordat wij kelderafdichting toepassen komen wij eerst graag bij u langs in de buurt van Leerdam . We bekijken de situatie en geven u passend advies.

Wat is betoninjectie?

Door scheuren in beton is kelderafdichting noodzakelijk. Dit wordt veroorzaakt door:

  • Spanningen in de constructie
  • Constructiefouten
  • Temperatuurwisselingen
  • Uitzetten of krimpen van het beton

Eén van de manieren voor kelderafdichting is betoninjectie. Dit kunnen wij uitvoeren in Leerdam en omgeving. Hierdoor kunnen wij scheuren, stortnaden of grindnesten injecteren of repareren. Kelderafdichting door middel van betoninjectie gebeurt met injectie vloeistoffen. Omdat niet iedere scheur hetzelfde is maken wij vooraf een analyse van de situatie om een passende manier van kelderafdichting te vinden.

Advies voor kelderafdichting

Wilt u weten hoe kelderafdichting kan worden voorkomen? Neem dan contact op met Van Kooten Betonservice in de buurt van Leerdam voor vrijblijvend advies over kelderafdichting. Wij zijn gespecialiseerd in kelderafdichting en beschikken over technische adviseurs. Door onze kennis en ervaring bent u verzekerd van dé beste oplossing voor kelderafdichting.

Offerte aanvragen

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)