Kelderafdichtingen

Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich mee brengen. Zo krijgen schimmels de ruimte, kan uw vloer bol gaan staan en kan de verf of behang van uw muur afbrokkelen. Daarnaast zorgt indringend vocht voor gezondheidsproblemen. Het overgrote deel van de problemen die kunnen ontstaan in uw woning komen immers door vocht. Water en vochtoverlast bestrijden vereist vakmanschap, kennis en is specialistisch werk. Van Kooten Betonservice maakt gebruik van moderne technieken, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen. Hiermee maken wij uw vochtproblemen verleden tijd.

Oorzaken

Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben zoals:

  • Slechte constructie
  • Verhoogde grondwaterdruk
  • Temperatuurverschillen
  • Lekkende doorvoeren,
  • Slechte aansluiting
  • Verkeerde materialen

Het waterdicht maken van een kelder is onze passie en dagelijkse bezigheid. Hierbij hanteren wij verschillende technieken. Om bouwelementen te beschermen tegen vocht kunnen wij vanaf de buiten- en binnenzijde bescherming bieden.

Het oplossen van het probleem begint bij het stellen van een juiste diagnose. Alvorens wij een techniek kiezen wordt er een grondige analyse uitgevoerd. Wat is de oorzaak? Waar komt het vandaan? En hoe lossen we het op? Met behulp van onze vakkennis stellen wij vervolgens een plan op voor kelderafdichting. 

Van Kooten Betonservice maakt uw kelder weer droog en netjes. Wij dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen eventueel een nieuwe laag toe. Zo kunt u weer genieten van een droge kelder waar u uw spullen in kunt bewaren.

Offerte aanvragen

Kelderafdichtingen
Betonreparatie
Betonreparatie

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal wordt hiermee de schade bedoeld die is ontstaan doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Doordat roest uitzet zal het beton gaan barsten.

Bekijken
Vochtwering
Vochtwering

Scheuren in beton worden vaak veroorzaakt door spanningen in de constructie of door constructiefouten. Door temperatuurswisselingen kan het voorkomen dat een betonconstructie uitzet of krimpt. J van kooten Betonservice biedt u een effectieve manier om scheuren, stortnaden of grindnesten te injecteren of repareren.

Bekijken
Ondergieten
Ondergieten

Ondersabelen, ook wel onderkouwen genoemd is het opvullen van de stelruimte tussen de voetplaat van een stalen kolom c.q. constructie en de betonvloer met krimpvrije mortel waardoor de kolomvoet volledig ondersteund wordt. Ook wordt van ondersabelen gesproken wanneer zware machines een ondergrond met groter dragend vermogen nodig hebben.

Bekijken
Kunststof gietvloeren
Kunststof gietvloeren

Een kunststofvloer is een naadloze, elastische en zeer slijtvaste vloer met goede isolerende eigenschappen. Kunststofvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Indien gewenst is het mogelijk een rubberen ondervloer aan te brengen, dit om optimale geluidsisolatie te verkrijgen.

Bekijken
Kelderafdichtingen
Kelderafdichtingen

Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich mee brengen. Zo krijgen schimmels de ruimte, kan uw vloer bol gaan staan en kan de verf of behang van uw muur afbrokkelen. Daarnaast zorgt indringend vocht voor gezondheidsproblemen.

Bekijken
Stukadoors Werkzaamheden
Stukadoors Werkzaamheden

Stukadoors werkzaamheden

Bekijken
Copyright © van Kooten Betonservice 2018 Alle rechten voorbehouden