Coaten

Betoncoating: de duurzame afwerking voor elke vloer.

Bent u op zoek naar een manier om de vloer in uw kelder, garage, magazijn of werkplaats duurzaam af te werken, dan kunt u kiezen voor een betoncoating. Dit is een toplaag die bestaat uit een mengsel van hoogwaardige 2 componenten harsen, waardoor de toplaag van de vloer keihard wordt. Handig als u een vloer nodig hebt die tegen een stootje moet kunnen. Maar de betoncoating kent meer voordelen. Zo is hij zeer onderhoudsvriendelijk, en goed bestand tegen vocht, zuren en chemicaliën.

Betoncoating op maat

De betoncoatings van Van Kooten Betonservice zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen. Zo kunnen we uw betoncoating bijvoorbeeld antislip afwerken, wat de vloer veiliger maakt als hij nat is. Ook afwerking met een extra geluidsdempende laag is mogelijk.

Onze adviseurs begeleiden u graag bij het samenstellen van de meest geschikte betoncoating voor uw situatie. Het aanbrengen van een betoncoating is een heel precies werkje, want de vloer moet er natuurlijk wel strak uitzien. Ook dat is ons wel toevertrouwd: de medewerkers van Van Kooten Betonservice hebben jarenlange ervaring in het appliceren van gietvloeren en vloercoatings, zodat u zeker weet dat u straks een vlakke, strakke vloer heeft die precies aansluit bij uw persoonlijke wensen.

De betoncoatings van Van Kooten Betonservice zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Offerte aanvragen

Coaten
Betonreparatie
Betonreparatie

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal wordt hiermee de schade bedoeld die is ontstaan doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Doordat roest uitzet zal het beton gaan barsten.

Bekijken
Vochtwering
Vochtwering

Scheuren in beton worden vaak veroorzaakt door spanningen in de constructie of door constructiefouten. Door temperatuurswisselingen kan het voorkomen dat een betonconstructie uitzet of krimpt. J van kooten Betonservice biedt u een effectieve manier om scheuren, stortnaden of grindnesten te injecteren of repareren.

Bekijken
Ondergieten
Ondergieten

Ondersabelen, ook wel onderkouwen genoemd is het opvullen van de stelruimte tussen de voetplaat van een stalen kolom c.q. constructie en de betonvloer met krimpvrije mortel waardoor de kolomvoet volledig ondersteund wordt. Ook wordt van ondersabelen gesproken wanneer zware machines een ondergrond met groter dragend vermogen nodig hebben.

Bekijken
Kunststof gietvloeren
Kunststof gietvloeren

Een kunststofvloer is een naadloze, elastische en zeer slijtvaste vloer met goede isolerende eigenschappen. Kunststofvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Indien gewenst is het mogelijk een rubberen ondervloer aan te brengen, dit om optimale geluidsisolatie te verkrijgen.

Bekijken
Kelderafdichtingen
Kelderafdichtingen

Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich mee brengen. Zo krijgen schimmels de ruimte, kan uw vloer bol gaan staan en kan de verf of behang van uw muur afbrokkelen. Daarnaast zorgt indringend vocht voor gezondheidsproblemen.

Bekijken
Stukadoors Werkzaamheden
Stukadoors Werkzaamheden

Stukadoors werkzaamheden

Bekijken
Copyright © van Kooten Betonservice 2018 Alle rechten voorbehouden