U bent hier: Home » Beton herstellen

Laat uw beton herstellen door Van Kooten Betonservice

Expert in beton herstel

Hoe solide en stevig het materiaal soms ook lijkt, beton is ook aan slijtage en zelfs betonrot onderhevig. Deze vorm van slijtage kan grote gevolgen hebben voor de integriteit van uw constructie. Betonherstel is een noodzakelijke stap om te zorgen dat alles verantwoord blijft. U kunt daar geen beter bedrijf voor inschakelen dan Van Kooten Betonreparaties. Wees er tijdig bij en neem meteen contact met ons op!

Van Kooten Betonservice helpt u met het herstellen van betonrot

De activiteiten van Van Kooten Betonservice om uw beton te herstellen zijn in twee categorieën onder te verdelen. Wij kunnen ten eerste constructief betonherstel uitvoeren, wat betekent dat wij een vitaal onderdeel van een constructie repareren naar aanleiding van bijvoorbeeld betonrot. Ten tweede is het ook mogelijk cosmetische betonreparatie te laten uitvoeren, bijvoorbeeld om de buitenkant van uw gebouw er weer goed uit te laten zien. Bekijk gerust op onze website onze referenties.

Bij Van Kooten Betonservice kunt u terecht voor:

  • hoge kwaliteit betonherstel;
  • keuringen en advies;
  • vakmensen met jarenlange ervaring;
  • eerlijke prijzen;
  • het coaten van uw beton.

Neem contact met ons op

Zoekt u naar een bedrijf dat u kan helpen met betonherstel? Dan bent u op het juiste adres bij Van Kooten Betonreparaties. U kunt ons bereiken voor meer informatie. Bellen doet u naar 06 – 21 235 062 of stuur een e-mail naar info@vankooten-betonservice.nl. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Meer gerelateerde onderwerpen over Beton herstellen: Beton coaten - Beton injecteren - Beton herstellen